Smartlog v3 » Tips til jobsøgning » Uddannelse er altid vigtig, også når du er i job
Opret egen blog | Næste blog »

Tips til jobsøgning

Gode råd om jøbsøgning

Uddannelse er altid vigtig, også når du er i job

18. Apr 2011 16:26, happysurfer

Uanset om du er i job eller ej, så er det altid væsentligt at tænke på uddannelse, og hvad enten du er ung eller gammel findes der utallige muligheder for at uddanne sig både personligt og fagligt, du bør gøre brug af begge dele. Virksomheder er altid i udvikling, og hvis man vil følge med er det derfor vigtigt at vedligeholde sine kompetencer, og måske også at tilegne sig helt nye.

Selvom mange virksomheder selv sørger for at undervise sine medarbejdere eller sende dem på kursus, så de kan tilegne sig den nødvendige viden, er der faktisk også meget du kan gøre selv. De fleste har mange muligheder gennem fagforeningen og dem behøver man ikke at være ledig for at benytte sig af.

Prøv at spørge din vejleder, du vil måske endda opdage at der findes muligheder du slet ikke kender til. Selvom du er i job lige nu og tænker at uddannelse ikke er relevant for dig, så er det alligevel en god ide at kigge på dine muligheder, al uddannelse du har taget, kan hjælpe dig til hurtigt at komme videre med et nyt job hvis du en dag skulle stå uden job.

Kommentarer

 1. nike sko
  1. Jun 2011 04:07
  1

  Nå, jeg ved ikke, om det kommer til at arbejde for mig, men helt sikkert vist sig nyttig for dig! 

 2. oakley danmark
  11. Jun 2011 11:03
  2

  Jeg beundrer din blog, det fyldte en masse information. Du skal bare få et år

  i denne blog besøgende!

Relaterede